Amperewinkel.nl: voor al je energiesystemen

Amperewinkel.nl

De Amperwinkel.nl is een online winkel voor energiesystemen. Hier vind je bijvoorbeeld accu’s en acculaders, maar ook zuivere sinus omvormers, compressie koelkasten, zonnepanelen en alles voor elektrisch varen.

Gemakkelijk accu’s kopen op Amperewinkel.nl

Amperewinkel.nlIk koop hier zelf regelmatig accu’s voor de auto’s die ik opknap. Dit doe ik hobbymatig maar ik weet dat ook professionele garages bij Amperewinkel.nl hun accu’s en acculaders kopen. Ik ben erg tevreden over zowel de service als de geleverde kwaliteit. Omdat ik het vooral hobbymatig doe, kom ik er vaak pas laat achter als ik een nieuwe accu nodig heb. Gelukkig wordt het bij Amperewinkel.nl supersnel geleverd zodat ik snel weer verder kan sleutelen aan mijn auto’s.

Verschillende soorten accu’s

Amperwinkel.nlDe geleverde accu’s zijn onderhoudsarm, hebben een hoog startvermogen, zijn bescherm tegen brandgevaar en hebben veilige en moderne ontluchtingsventielen. Er zijn verschillende accu’s te koop, zowel met de +pool links als rechts. Dit is erg prettig aangezien ik zowel Europese als Aziatische en Amerikaanse auto’s heb. De Aziatische en Amerikaanse auto’s hebben de +pool aan de andere kant zitten dus daar moet ik altijd goed op letten. Gelukkig staat dit ook duidelijk vermeld op de website. Ook zijn er verschillende formaten te koop waardoor ik altijd wel de accu vind die ik nodig heb.

Gemakkelijk online bestellen

Je kunt gemakkelijk online bestellen op Amperewinkel.nl. Betalen kan onder andere met PayPal, Creditcard en iDeal. Binnen 24 uur wordt je bestelling verzonden. Als je nog vragen hebt of advies wil, dan kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen. Dat heb ik ook een keer gedaan toen ik echt niet meer wist welke accu ik het beste kon nemen. En ik heb echt goed advies gekregen, ze weten er veel vanaf. Op afspraak kun je jouw bestelling trouwens ook ophalen bij de winkel in Dordrecht.