De beste boekverpakking voor het nieuwe schooljaar

boekverpakking

De boekverpakking van jouw schoolboeken wil je zo goed mogelijk hebben. Het schooljaar is weer begonnen en voor veel studenten betekent dat ook weer nieuwe schoolboeken. Deze boeken zijn helaas niet goedkoop, maar om te zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan doe je er goed aan om te zorgen dat de leveranciers deze ook op een veilige manier opstuurt. Andersom geldt ook dat een leverancier trots is op zijn boeken en ook wil dat deze zo veilig mogelijk bij de klant aankomen. Zonder al te veel beschadigingen. 

boekverpakking

Verschillende soorten en kwaliteiten

Een boekverpakking kan verschillen in kwaliteit. Wat voor karton is er gebruikt en hoe stevig is dit karton? Zo kun je een hele mooie verpakking hebben, maar als deze niet geschikt is voor de boeken die jij wilt verzenden, dan zal deze doos kunnen scheuren. Terwijl het voor een sjaaltje misschien wel een super goede kwaliteits verpakking is. Zo heb je dus voor de verschillende producten wat je wilt verzenden verschillende soorten verpakkingen. 

Een boekje of een boek 

Het is natuurlijk ook verschillend of je een peuterboekje verzend of dat je kiest voor een heel pakket met studieboeken. Niet alleen qua grootte van de doos, maar ook het gewicht wat je verzendt is belangrijk om te weten. Zo kun je het beste een boekverpakking kiezen die sterk genoeg is om jouw boeken in te verzenden, maar die niet onnodig groot is dat je boeken gaan schuiven, want dan kunnen ze uiteraard beschadigen.