De voordelen van kunstuitleen

Kunst, je moet het mooi vinden of niet. De meeste mensen zijn wel kunstzinnig en vinden het prachtig om zo’n mooi kunstwerk in huis te hebben hangen. Het enige nadeel is, is dat het meestal zo duur is, maar daar is een oplossing voor gevonden. Kunstuitleen, wil je weten wat het is? Lees dan even verder.

Wat is het? 

Kunstuitleen is dat je kunst kan huren. Het is eigenlijk heel simpel, je kiest een kunstwerk uit en je wilt die huren, je betaald er dan een maandelijks bedrag voor. Terwijl je maandelijks iets betaald spaar je ook voor als je het kunstwerk echt wilt kopen, hoe ideaal is dat? Zo simpel is het eigenlijk en het is voor iedereen die er interesse in heeft. Op de website van Abrahamart kan je allemaal verschillende kunstwerken bekijken, ook de kunstwerken van Casper Faassen. En dan kan je kijken wat je het mooiste vindt en wat er het beste bij je past. 

De voordelen

Wat net ook al benoemd werd is dat je tijdens je maandelijkse afbetaling ook gelijk aan het sparen bent, voor als je het kunstwerk echt wilt kopen. Het klinkt misschien ingewikkelder dan dat het is, het werkt namelijk zo. Een kunstwerk kost in totaal 1000 euro, per maand betaal je 20 euro en je spaart dan 10 euro, dus binnen een paar jaar heb je het bedrag gespaard om het kunstwerk te kopen, als je dat wilt natuurlijk. 

Wat nog een voordeel is, is dat je altijd kan stoppen met huren en een ander kunstwerk kan gaan huren. Je kan ook door middel van het sparen een ander kunstwerk kopen, dan het kunstwerk dat je daadwerkelijk aan het huren bent. 

Een ander voordeel is dat de kunstwerken in de Benelux gratis bezorgd wordt. Abrahamart die heeft ook nog een goede deal, namelijk dat je kan kijken hoe het kunstwerk echt staat op de plek waar je het bedacht had. Ze komen het kosteloos brengen en als je de kunstwerken toch niet mooi vind nemen ze die ook kosteloos weer mee.