Breng uw producten onder de aandacht met digital signage

digital signage in de stad

Het primaire doel van signage in de winkel is om uw producten en diensten zichtbaar weer te geven. Digital signage kan efficiënter worden ingezet. Begin met het adverteren van uw primaire producten en services als u op zoek bent naar een locatie om te beginnen met digital signage-materiaal. Wat uw bedrijf doet of verkoopt is cruciaal, maar waarom het nuttig is, is misschien nog wel belangrijker. Consumenten zijn voorzichtig met het uitgeven van hun geld, dus zorg ervoor dat u de waarde van uw merk uitdrukt. Het kan de kwaliteit van een winkel zijn. Het kan een onderdeel- en servicegarantie zijn in het geval van autoreparatie. Het kan te maken hebben met de gezondheid op de lange termijn. Zorg ervoor dat u het waarom achter uw merk uitlegt, ongeacht in welke branche u zich bevindt.

Een gevoel van urgentie creëren

Het creëren van een gevoel van urgentie op het moment van aankoop is een uitstekende benadering van upselling. Gebruik uw digital signage om een ​​deal of aanbieding te promoten. Het kan zo simpel zijn als een kortingspercentage voor de hele winkel of een korting op een specifiek artikel. Het kan ook iets subtielers zijn, zoals het manipuleren van het weer om urgentie te genereren. Biedt u een product aan waar klanten eerder aan denken als het regent? Digital signage van ZetaDisplay kan uw advertenties automatisch bijwerken, afhankelijk van lokale weersvoorspellingen en werkelijke omstandigheden. Adverteer de meest geschikte items.

Maak contact met uw klanten

Uw consumenten nuttige informatie geven is net zo belangrijk als het verkopen van uw spullen. Content is koning in de hedendaagse marketing scene. Je helpt anderen nog steeds om je merk te veroveren als je iets belangrijks aan de klant kunt leveren dat niet gerelateerd is aan een product of dienst. In de kliniek van een tandarts kan een film worden vertoond over hoe u uw tanden op de juiste manier moet wassen. Niets hiervan genereert direct inkomsten voor de praktijk, maar het draagt ​​wel bij aan het creëren van een geweldige merkbeleving voor de klant. Digital signage is niet alleen bedoeld om uw product onder de aandacht te brengen, maar ook om uw klanten een goede ervaring te bieden.

.