Een bijzonder goede garage in Tegelen

Een goede garage in Tegelen is te vinden bij Maasveld. Bij dit bedrijf staat de service bijzonder hoog in het vaandel en weten de monteurs jouw wagen weer snel te repareren. Alle automerken en kleine bedrijfswagens zijn hier welkom, zelfs klassieke wagens kunnen hier in onderhoud of gemaakt worden. Zelf ben ik een motorrijder, maar da alleen een mooi weer rijder. Zodra ik in de gaten heb dat het weer een stuk minder gaat worden, dan zet ik mijn  motor het liefste in de stalling. Ook dat is hier mogelijk, want voor slechts €100,- per jaar kan mij motor hierin een overdekte stalling staan.  garage in Tegelen

Fijne garage in Tegelen, voor mijn auto en motor

Als hobby klus ik vaak aan mijn motor of auto en mocht het mij niet lukken, dan rij ik altijd even langs de garage in Tegelen. Vaak kom ik er samen met de monteurs wel uit als er een probleem aan mijn vervoersmiddelen zijn. Laatst moest mijn wagen voor de APK keuring, gelukkig hoefde ik mij geen zorgen te maken, want ik heb mijn wagen in onderhoud bij Maasveld. Inderdaad kon ik zonder problemen weer de weg op en daar was ik uitermate blij mee. Zoek jij ook een betrouwbaar adres, neem dan snel contact op met dit bedrijf.