Ga met de trend mee: kies voor betonstuc

betonstuc vloer

Je kunt uit vele soorten vloeren kiezen. Denk aan laminaat, pvc of een gietvloer. Als je voor een vloer wilt gaan die tegen vocht bestand is en van natuurlijk materiaal gemaakt is, dan kun je eens gaan kijken naar betonstuc. Een betonstuc vloer is in een enkele ruimte hetzelfde. Het heeft een unieke uitstraling, doordat het aanbrengen met vegende bewegingen wordt gedaan. Het is naast betonstuc op je vloer, ook mogelijk om dit bijvoorbeeld op je muur of keukenblad aan te brengen. Het materiaal is kindvriendelijk, aangezien het erg sterk is. Ook komen er nauwelijks krassen op en slijt het amper. De waterdichte vloer is goed voor elke ruimte.

betonstuc vloer

Makkelijk te onderhouden 

Een betonstuc vloer is perfect als je voor een levendige uitstraling wilt gaan. Het is door veel mensen geliefd en wordt dan ook veel gekozen. De warme look van een betonstuc vloer is een echte trend. Je kunt dit middel overigens ook over een bestaande tegelvloer heen leggen. Deze vloer moet dan wel vlak zijn. De vloer heeft geen naden, dus bevat vrijwel geen stof. Ook is het onderhoudsvriendelijk, dus dat is wel zo fijn met kleine kinderen. Doordat de vloer super sterk is, zal de vloer erg lang meegaan. Het natuurlijke materiaal is dus duurzaam.

Tinten om uit te kiezen

Een grijze kleur is standaard bij een betonstuc. Naast dat je voor zo’n grijze tint kunt gaan, zijn er nog allerlei andere kleuren om uit te kiezen. Denk aan een mooie aardetint. Ook een roodbruine tint zie je veel terugkomen. De kleur valt in elke woning anders uit, doordat je te maken hebt met lichtinval en de combinatie met andere elementen. Denk aan de kleur op de muren en de meubels die in de woning staan. Al deze zaken hebben invloed op het uiteindelijke plaatje.