Gamen doe je met een game key

Om games te kunnen spelen op je computer of bijvoorbeeld Xbox kun je natuurlijk zelf een spel kopen. Het is echter ook mogelijk hiervoor game keys aan te schaffen. Game keys kopen doe je eenvoudig en snel online Bij GameKeydiscounter.nl.

Keuze uit diverse game keys

Kijk voor de aanschaf ervan bijvoorbeeld eens in hun webwinkel. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan keys voor games maar ook voor een algemene toegang tot Xbox Live. Wat Xbox Live betreft kun je een keuze maken uit diverse keys die je toegang geven tot het online game netwerk van Xbox Live. De geldigheidsduur ervan kan verschillen dus het is zaak dat je goed kijkt voordat je overgaat tot de aanschaf van een dergelijke key dat je er eentje kiest waar jij wat mee kunt.~

Online gamen wanneer jij wilt

Naast de keys die toegang geven tot meerdere spellen kun je ook voor een game key kiezen waar je een specifiek spel mee kunt doen. Als je hiervoor kiest krijg je een unieke code waarmee je het spel kunt downloaden en het meteen kunt spelen. Jij wordt als het ware de eigenaar van de code maar krijgt het spel niet fysiek in handen. Gamen is echter wel mogelijk. Soms is er een bepaalde geldigheid aan een key verbonden dus houd daar wel even rekening mee zodat je toch kunt blijven gamen als jij dat wilt.