Goede begeleiding over vitaal werken

vitaal werken

Wil jij je lichaam echt vanuit de basis gezond maken, zodat je daadwerkelijk blijvende resultaten behaalt? Vitaal werken op de werkvloer is erg belangrijk en ze doen erg veel aan de totaalaanpak. Bij de trainingen van Iboya staan drie dingen centraal;

  • Pure voeding,
  • Mentale rust en
  • Effectief bewegen.

Iboya Training biedt veel ondersteuning op het gebied van voeding en zien dit dan ook als een medicijn. Op de werkvloer zal dit dus ook belangrijk zijn om vitaliteit medewerkers te behouden. Pure voeding is naast effectief bewegen en mentale rust onmisbaar om een gezond, slank, fit lichaam te ontwikkelen en behouden. Mentale rust wordt ook vaak onderschat en dit is een heel belangrijk punt. Met veel stress wordt het zenuwstelsel overprikkeld, er ontstaat een verhoogde aanmaak van cortisol met onder andere overgewicht en een verlaagde weerstand als gevolg.

vitaal werken

Vitaliteit op de werkvloer

Behoefte aan meer vitaliteit op de werkvloer? Hier hebben ze bij Total Health Academy goed over na gedacht en een vitaal werken programma samengesteld speciaal voor bedrijven. Door dit programma te volgen voorkom je burn-outs, rugklachten en virussen.

Om vitaal werken te bevorderen is een totaalaanpak een vereiste. Bij de totaalpakketten van Iboya Total Health Academy staat alles in het teken van gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust. Dit bevorderd uiteraard de vitaliteit, maar ook de weerstand. Bovendien worden jouw werknemers energieker en dit resulteert in een verhoogde productiviteit. Iboya Training is de expert in vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven op het moment. Naast het feit dat het programma alle drie de pilaren van gezondheid aanpakt, voelt het zelfs de diepere onderliggende oorzaken aan de tand welke het lichaam uit balans brengen.