Grote keramische tegels voor een ruimtelijk gevoel

Wil je liever grote of kleine tegels? Groene of witte? Met een printje of liever wat rustiger? Alles is mogelijk met de grote keramische tegels van TÉGL. Het kiezen van de juiste tegels is van essentieel belang omdat het de sfeer van een ruimte beïnvloedt. Je wilt immers dat je je fijn en op je plek voelt. De grootte heeft daarnaast ook impact op het ruimtelijke gevoel dat je kan hebben in verschillende kamers. Wil je meer informatie over de verschillende tegels die ze hebben en waarvoor de tegels gebruikt kunnen worden? Lees hieronder meer over de tegels.

Wat zijn de voordelen van grote keramische tegels in jouw huis?

Er zijn verschillende voordelen voor het kiezen van grote keramische tegels. Allereerst zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden, ze zijn hygiënisch en krasvrij. Ook zijn de tegels bestand tegen verkleuren, hierdoor behouden ze hun uiterlijk ten alle tijden. Daarnaast laten ze geen afdrukken achter waardoor je voetafdrukken zult tegengaan. Sta je open voor vloerverwarming? Dan zijn deze tegels ook uitermate geschikt, ze zijn namelijk een goede warmtegeleider.

In allerlei verschillende ruimtes kun je kiezen voor bepaalde tegels. Hieronder staan de ruimtes op een rijtje:

  • Woonkamer
  • Buiten
  • Utiliteit
  • Slaapkamer
  • Badkamer
  • Zwembad
  • Keuken
  • Terras

Zoals je hierboven hoogstwaarschijnlijk al door hebt gehad, is dat de tegels niet alleen voor binnenruimtes beschikbaar zijn, maar ook voor ruimtes als een zwembad of terras. De grote keramische tegels vormen de absolute basis voor het creëren van jouw ultieme leefruimte. Het kiezen van de juiste tegels in je woonkamer zorgt voor sfeer en harmonie.

Niet alleen je woonkamer is hier een belangrijk onderdeel. Ook je tuin kan ontzettend sfeervol aanvoelen met de juiste grote keramische tegels. Hierdoor wordt het buitenleven geoptimaliseerd. Doordat de tegels amper vocht opnemen zullen ze lang hun schoonheid behouden. Naast je huis kun je er ook voor kiezen om je werkruimte een boost te geven. Voor de utiliteitsbouw zijn de tegels van TÉGL ideaal omdat ze erg hygiënisch zijn en makkelijk te onderhouden. Zo is er voor iedere ruimte wel wat te zeggen waarom je precies deze keramische tegels zou willen hebben.

Om meer inspiratie op te doen, kun je op hun website inspiratie krijgen door verschillende projecten in te zien. Zo hebben ze een moderne woning in Hoevelaken voorzien van vloertegels, de natuursteenlook toegepast in een woning in Ede, maar ook een kantine voorzien van onwijs mooie terrazzo tegels. Je kunt je dus voorstellen dat er van alles mogelijk is.

Het bedrijf is een jong, maar opgericht door ervaren specialisten die echte liefde hebben voor keramische tegels. Ze hebben een samenwerking met verschillende trendwatchers en ontwerpers. Eerlijkheid en service vinden ze erg belangrijk en ze staan altijd klaar om je te voorzien van passend advies.

Kies voor grote keramische tegels in jouw huis!

Is jouw huis niet onwijs groot en heb je het gevoel dat je in een kleine ruimte leeft? Kies dan nu voor de grote keramische tegels! Deze tegels zorgen namelijk voor een optimaal ruimtelijk gevoel. Hierdoor heb je niet meer het gevoel dat je in een kleine ruimte leeft. Daarnaast kun je deze tegels ook nog eens personaliseren door de kleur en stijl te kiezen die bij jouw past. Ben je benieuwd naar het assortiment van TÉGL? Neem dan een kijkje in de showroom in Barneveld. Wil je liever eerst vanuit huis inventariseren? Ga dan naar tegl.nl”>www.tegl.nl. Voor welke grote keramische tegels kies jij?