Heeft u uw plannen al klaar, maar nog geen whiteboardverf in huis? Bestel het dan hier!

Whiteboard verf, hartstikke fijne en leuke verf die u kunt gebruiken op kantoor maar ook bijvoorbeeld in de slaapkamer van uw kind. Als u namelijk de whiteboardverf op de muur aanbrengt kunt u er daarna op tekenen of schrijven en het weer gemakkelijk wissen met een wisser. De whiteboardverf wilden wij hebben voor op kantoor, we hebben niet veel ruimte en daarom wilden we kunnen schrijven op de muur om het daarna vervolgens weer weg te kunnen halen. Hartstikke handig dachten wij dus ik ging op zoek naar goede whiteboardverf. Via magneet-verf.nl kun u onder andere whiteboardverf halen. U kunt kiezen uit een emmertje van een halve liter of een emmertje van een liter. De verf bestaat uit twee componenten die u eerst goed met elkaar dient te mengen. Als de whiteboardverf dik is geworden kunt u het op een glad oppervlakte aanbrengen. U kunt bijvoorbeeld ook een tafelblad ermee verven. De whiteboardverf is ook heel handig in vergaderruimtes om lekker met elkaar te kunnen brainstormen en daarna gewoon alles weer netjes wegvegen. Echt heel handig want zo blijft het allemaal netjes en kunt u de muur of de whiteboard muur daarna gewoon weer gebruiken en u heeft papier gespaard, ook heel belangrijk en beter voor het milieu! Met een roller of verf kwast kunt de whiteboardverf het beste op een glad oppervlak aanbrengen. Het beste is een dikke laag aan te brengen, na een uur begint de verf al uit te harden. U kunt de verf ook met magneetverf tegelijk aanbrengen. Houdt er rekening mee dat magneetverf grijs is. Als u meer advies over deze verf wilt hebben dan kunt u contact met het bedrijf aan brengen. Dat dan via email maar ook telefonisch. Bij bestellingen vanaf 35 euro vragen ze geen verzendkosten dus dat is ook weer fijn en u zit toch al snel aan dat bedrag gezien een halve liter 50 euro kost. Binnen 14 dagen mag u de bestelling kosteloos en zonder reden annuleren bij het bedrijf. Er zijn natuurlijk wel een aantal uitzonderingen, in sommige gevallen kunt u de bestelling niet retourneren, deze worden beschreven op de site.

Wilt u ook whiteboardverf uitproberen misschien?

Dan is deze site voor u hét adres om dit te gaan kopen. Alle informatie die u nodig heeft over deze verf staat netjes beschreven op de site en het bestellen gaat ook super makkelijk. Wij zijn heel erg tevreden en blij met deze verf, het doet wat het moet doen en na dat we erop hebben geschreven halen we het er met gemak weer van af, makkelijker kan niet.

Wilt u ook goede verf kopen?

Dan bent u bij hen aan het goede adres, omdat:

  • De verf die ze verkopen is goede verf
  • Ze leveren gratis boven 35 euro aan bestellingen
  • Ze leveren snel en verpakken de verf netjes

Dus als u ook deze verf in huis wilt hebben of in uw bedrijf, dan weet u nu wat u kunt doen. Dus niet meer aarzelen, gewoon de site bekijken en gaan bestellen! Ik ben blij dat ik deze pagina gevonden heb.