Hoe maak ik een feestje origineler? 3 manieren!

Wanneer je een reden hebt gevonden hebt om een feestje te geven dan gaat daar vaak veel tijd in zitten. Je moet alles regelen: drank, hapjes, muziek, aankleding, uitnodigingen, garderobe, sanitair. Hoe groter het feest, hoe meer werk er in gaat zitten. Je wilt natuurlijk wel dat je resultaat ziet van je inspanningen. Daarom zorgen mensen er vaak graag voor dat hun feestje onvergetelijk wordt. Dat doe je vaak door iets te doen wat nog niet eerder is gedaan. Daardoor zal jouw feest er al snel uitspringen als mensen terugdenken aan feesten van vroeger. Maar hoe spring je er eigenlijk uit met je feestje? Wij geven je 3 manieren waarop je dat doet.

Stille disco

Originele locatie

Misschien wel de meest voor de hand liggende manier van een feest geven is ook de meest lastige, maar het is wel effectief. Zorg voor een locatie waar nog nooit een feest is gegeven en het misschien ook wel nooit meer wordt gehouden. Zo kun je bijvoorbeeld een oude boerenschuur ombouwen of ergens in de zomer een rave in het bos houden. Dat hoeft niet per se met een grote geluidsinstallatie, je zou bijvoorbeeld ook een silent disco kunnen houden. Door de originele locatie onthouden mensen een stuk sneller jouw feestje.

Kies voor een originele aankleding

Een andere manier om een feest memorabel te maken is door het feest een aparte aankleding te geven of zelfs een themafeest te geven. Veel mensen geven altijd gehoor aan een oproep om verkleed te gaan naar een feest en dat kan erg bijdragen aan de sfeer op een feest.

Neem een origineel concept

Ten slotte kun je ook voor een origineel concept gaan. Denk bijvoorbeeld aan een stille disco, maar je kunt bijvoorbeeld ook andere dingen met de muziek doen. Zo kun je verschillende muziekstijlen op een soort rad van fortuin zetten of je kunt door verschillende tijdperken heen gaan op een avond. Laat vooral je creativiteit de vrije loop, dan komt alles goed.