Lasergamen huren: 3 redenen om dat te doen

lasergamen huren

Lasergamen, enorm populair op dit moment, maar ook zeker een aanrader. Lasergamen  is en blijft altijd leuk. Spanning, avontuur, teamwork en nog veel meer. En deze gezellige activiteit is ook nog eens gezond, want je bent in beweging. Door te huren ben je bovendien nog voordelig uit ook. Maar er zijn nog meer redenen om te lasergamen. Die ga ik jou in deze blog vertellen.

Toffe opening van het jaar

Het jaar 2024 is net aangebroken, een nieuw jaar en nieuw begin. En dat kun je altijd op een gezellige manier vieren, het is nooit te laat. Zo kun je gaan lasergamen met de familie, vrienden of (nieuwe) buren. Overigens kan dit ook voor een leuk kinderfeestje of met de vereniging. En heeft er iemand in jouw omgeving trouwplannen, dan is het ook ideaal voor een vrijgezellenfeest. Of als examenfeest, voor als je geslaagd bent.

Door een lasergame set te huren ben je niet veel kwijt en bepaal jij hoe groot en leuk het feestje wordt. Jij organiseert het, dus kun je zelf de tijden, aantal deelnemers en extra’s kiezen. Dat maakt het zo ideaal. Bovendien kun je in teams en individueel lasergamen, net wat je wilt.

Voor jong en oud

Lasergamen is voor jong en oud, alleen zal de spanningsboog iets hoger liggen bij de kids. Maar hierdoor kun je het wel perfect organiseren voor bijvoorbeeld een familiedag, schooluitje of weekendje weg. Zowel de volwassenen als kinderen zullen ervan genieten. Hierbij kun je meerdere teams maken en deze afwisselen door bepaalde tijden per ronde aan te houden.

Bij een gelijkvloerse locatie kunnen zelfs invalide mensen meedoen. Je pakt de lasergun, richt en schiet. Voortbewegen kan met de rolstoel. Niemand hoeft dus buitengesloten te worden. En als je even niet mee wilt doen, kun je altijd nog gaan supporten.

Een complete dag

Doordat je lasergamen voor een hele dag kunt huren en zelfs meerdere dagen, kun je optimaal genieten. Zo kun je relaxt spelen en de tijd nemen. Ook heb je veel vrijheid in het zelf bepalen van de tijden. En als één of meerdere spelers ineens later komen door bijvoorbeeld file, kun je daar gemakkelijk op inspelen. Maar hou je het lasergamen wel de hele dag vol? Nou, lasergamen kent meerdere spelvormen, dus als je daarmee afwisselt blijft het leuk en spannend.

Daarnaast kun je teams afwisselen en telkens andere teams tegen elkaar laten spelen. Of lasergamen combineren met andere activiteiten, zoals apenkooien, bubbel voetbal, paintball of archery tag. Ook kun je de locatie mooi aankleden door extra’s te huren, zoals bunkers, camouflagenetten, rookmachines en discolampen. En door targets te huren zorg je voor meer uitdaging in het spel. Hoe leuk is dat!