Populaire vakantiebestemmingen in Europa

Waar ga jij dit jaar op vakantie? Veel mensen zullen kiezen voor een zonvakantie aan de Middellandse Zee. Hier zal veel tijd gaan zitten in het zonnebaden en zwemmen in de zee of in het zwembad. Een andere, hele populaire vakantie is de wintersportvakantie. In de sneeuw, midden in de bergen van Oostenrijk even heerlijk vertoeven. Waar je ook zin in hebt, een leuke vakantie is te vinden. Om jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden om welke vakantie dan ook, is het handig om wat research te doen. Ga je snowboarden in Oostenrijk? Dan heb je goede softboots en snowboard bindingen nodig. Toch lekker op het strand in Griekenland liggen? Vergeet de flessen zonnebrand niet!

Vakanties naar de koude gebieden

Als je besloten hebt om op vakantie te gaan naar koude plekken, zal je waarschijnlijk niet in de warme zomermaanden terecht kunnen. Zeker als je in de buurt van Europa wilt blijven en de kosten niet al te hoog wilt laten oplopen. In de vroege lentemaanden of juist in de herfst kun je prima naar de berggebieden in Europa afreizen en daar de pistes bezoeken. Met je snowboard, snowboard schoenen en snowboard bindingen heerlijk door de sneeuw zigzaggen. Als je niet zo veel zelfvertrouwen hebt in je snowboard capaciteiten, kun je wellicht kiezen voor de ski’s. Veel mensen vinden dit minder eng om te doen door het gebruik van de skistokken, die geven je net wat meer stabiliteit.

Warme vakanties boven de 30 graden

Eigenlijk is alles rond de Middellandse Zee hartstikke populair om naartoe te reizen binnen Europa. Of het nu Italië, Spanje of Griekenland is, je zal genoeg Nederlanders tegenkomen! Voor veel mensen zijn deze zonvakanties ook het meest praktisch omdat die in de grote zomervakantie georganiseerd kunnen worden. Als je kinderen hebt zit je natuurlijk vast aan de reguliere schoolvakanties. Voor deze vakanties met veel warmte en zon, is het dus van belang dat er gelet wordt op de waterinname en het regelmatig smeren van zonnebrand.