Verpest gellak mijn nagels?

gellak nagels

Gellak sets staan ​​bekend om het veroorzaken van droge en beschadigde nagels vanwege agressieve verwijderingsprocessen en niet-doorlatende formules. Klanten zijn gedwongen om alternatieve nagelbehandelingen te zoeken die net zo destructief zijn. Het is van cruciaal belang voor technici om de oorzaken van nagelbeschadiging te begrijpen en om producten te selecteren die prioriteit geven aan de gezondheid en het welzijn van de nagel.

Zoek naar gellakken die niet op dieren worden getest

Consumenten zijn steeds meer op zoek naar veilige componenten in hun cosmetische producten, waaronder nagelproducten. Consumenten hebben meer kennis van ingrediënten dan ooit tevoren en zijn steeds meer op zoek naar goederen die hoogwaardige en niet-giftige chemicaliën bevatten. Nagelgeloplossingen van slechte kwaliteit bevatten vaak gevaarlijke ingrediënten die giftig zijn voor zowel de technicus als de klant. Gellak sets van Yinger bevatten geen schadelijke chemicaliën die je nagels niet kapot maken. Hun gellak test niet op dieren en is gegarandeerd veilig voor je nagels. Hun gellakken drogen niet uit en kunnen worden verwijderd zonder veel te schrapen en te weken in chemicaliën zoals aceton. Dit geeft aan dat gellak niet schadelijk hoeft te zijn voor je nagels, zodat je er stijlvol uitziet in je nieuwe manicure. Zoek naar gellakken met labels waarop staat dat ze niet op dieren zijn getest en geen schadelijke chemicaliën bevatten. Houd je nagels gezond en stijlvol.

Zoek naar een gellak die gemakkelijk te verwijderen is

Veel consumenten houden niet van typische verwijderingsprocedures zoals boren of schrapen en de gel eraf trekken met metalen instrumenten. Deze procedures beschadigen de nagels van de cliënt en maken ze schilferig en zwak. De gel laat gemakkelijk in één stuk los omdat er geen primers of bonders zijn. Klanten kunnen speciaal geprepareerde sachets kopen om mee naar huis te nemen. Ze zijn ongelooflijk gebruiksvriendelijk en produceren resultaten op professioneel niveau. Deze sachets bevatten aceton van medische kwaliteit en verzachtende oliën. Dit laat de nagel in onberispelijke staat achter en elimineert de noodzaak voor tijdrovende verwijdering bij de volgende sessie van uw klant. Dit is een uitstekende methode om te doen na een gel manicure.

.