Waar vind je een privé spa in Amsterdam?

In onze huidige maatschappij rent iedereen maar door. Je moet je deadlines op het werk halen, je kinderen naar school brengen en naar alle sport- en hobbyclubs. Daarnaast wil je je huis ook nog eens pico bello in orde houden, moet je boodschappen doen en je sociale netwerk onderhouden. Je racet van hot naar her in het weekend is er altijd wel iets; een verjaardag, etentje of een andere activiteit. Ben je eraan toe om even lekker te ontspannen? Dan is het slim om een dagje voor jezelf te nemen. In een privé spa in Amsterdam bijvoorbeeld. Daar kom je even helemaal tot rust. Ga samen met je partner, een vriend(in) of alleen en kom op adem.

Weet je nog niet waar je een privé spa in Amsterdam kunt vinden? Er zijn er twee, in Amsterdam – Noord en in Amsterdam – West. Ontdek hier wat de verschillen zijn en waar je een privé spa kunt boeken.

Wat zijn de faciliteiten van een privé spa in Amsterdam?

Er zijn twee privé spa’s te vinden, namelijk in Amsterdam – West en Amsterdam – Noord. Dit zijn de faciliteiten van Spa 1001 West:

  • Een ruim bubbelbad
  • Turkse stoomcabine
  • Traditionele Finse sauna
  • Luxe loungeruimte met open haard, Netflix en een minibar

Dit zijn de faciliteiten van Spa 1001 Noord:

  • Finse sauna
  • Stoomcabine met hemelplafond
  • Warme voetbaden
  • Ruime bubbelbad
  • Luxe loungeruimte met open haard en Netflix

Het fijne van een privé spa in Amsterdam, is dat je de spa helemaal voor jezelf hebt. Je kunt samen met je geliefde gaan, of met een gezellig groepje vrienden of vriendinnen. Er is niemand anders in de spa, dus jullie hebben het rijk voor jullie alleen. Je bepaalt zelf of jullie in badkleding van de sauna en andere faciliteiten willen genieten, badkleding is niet verplicht.

Wil je een ultieme beleving creëren in een privé spa in Amsterdam? Kies dan voor een arrangement. Ga voor een heerlijk ontbijt, een high tea of een ander arrangement. Verras je geliefde en boek een privé spa in Amsterdam en laat het versieren met romantische decoratie. Wedden dat je hoge punten scoort bij je lief! Leuk voor Valentijnsdag, jullie trouwdag of spontaan, omdat je zoveel van je partner houdt.

Maar ook voor een vrijgezellenfeest, babyshower of verjaardag is het leuk om een privé spa in Amsterdam inclusief een versierpakket te boeken. Met het pakket is jullie privé spa versiert op basis van het door jullie gekozen thema. Hierdoor zorgen jullie voor een onvergetelijke dag voor de jarige, de vrijgezel of zwangere.

Boek een privé spa en geniet!

Ben je toe aan een lekker ontspannen dagje? Dan kun je opspa1001.nl/” style=”text-decoration:none;”> spa1001.nl een privé spa in Amsterdam reserveren. Je kiest of je naar Amsterdam – West of Amsterdam – Noord wilt. Bij de locatie in Amsterdam – West heb je keuze uit vier verschillende arrangementen en een arrangement op maat. Bij de spa in Amsterdam – Noord heb je de keuze uit 2,5 of 5 uur lang relaxen in je eigen privé spa. Dit is inclusief badjas, handdoek en slippers. Je kunt het arrangement aanvullen met een ontbijt of lekkere high tea.