Waarom een goochelaar inhuren?

Een goochelaar inhuren, dat klinkt als iets dat je zou doen voor een kinderfeestje. En daar is het natuurlijk ook uitermate geschikt voor, maar er zijn meer momenten dat een illusionist goede entertainment kan bieden. Op allerlei soorten feesten en partijen kan de aanwezigheid van een goochelaar van toegevoegde waarde zijn. Hij kan de gasten vermaken en zorgen voor wat luchtigheid tussendoor. Hij kan de aandacht van mensen ergens op richten en iedereen zal versteld staan van de getoonde kunsten! Het is dan ook zeker de moeite waard om eens te kijken wat een illusionist als Rich Magic allemaal voor jou kan betekenen!

Goochelaar voor diverse gelegenheden

Rich Magic heeft jarenlange ervaring in het vak en heeft in die tijd ook diverse soorten shows ontwikkeld. Je kunt hem als goochelaar inhuren voor:

  • kindershows
  • tafelgoochelshows
  • beurzen
  • podium acts
  • lezingen
  • workshops

Natuurlijk wordt de show altijd aangepast aan het publiek, dat is belangrijk om het leuk te laten zijn. Een kindershow wordt altijd laagdrempelig gehouden en eventueel aangepast aan de tijd van het jaar, zoals Sinterklaas. De kinderen worden betrokken bij de trucs, ze mogen af en toe meehelpen en dat is natuurlijk helemaal superleuk! Het maakt Rich Magic niet uit of hij op moet treden voor een groep van 300 kinderen of dat het gaat om een verjaardagsfeestje waar 8 kids aanwezig zijn, deze goochelaar maakt er altijd een feestje van! Je kunt er zeker van zijn dat alle kinderen er veel plezier aan zullen beleven. Daarnaast geeft deze illusionist ook graag shows voor volwassenen. Dit kan op feesten zijn of tijdens congressen, maar ook bijvoorbeeld op beurzen. Hij kan dan een podium act verzorgen, waarbij de show, zoals de naam al aangeeft, vanaf het podium verzorgd wordt. Het publiek zal versteld staan van de trucs van de goochelaar en dit is een mooie break voor bijvoorbeeld een congres, seminar of bedrijfsevent. 

Meer mogelijkheden

Daarnaast kan deze goochelaar ook tafelgoochelshow uitvoeren. Dit kan eigenlijk op iedere gewenste plek, hij heeft immers alleen maar een tafel nodig. Het publiek kan hier echt met de neus bovenop staan en toch zullen ze het geheim achter de truc niet ontdekken. Dit zorgt altijd weer voor verbaasde gezichten en voor veel plezier en vermaak! Een tafelgoochelact is ook een uitstekende keus voor beurzen. Het klinkt misschien wat vreemd om een illusionist mee te nemen als jij met jouw bedrijf op een beurs moet staan, maar het is echt een aanrader om dit eens te proberen. Het is altijd lastig om de aandacht van de aanwezige mensen te krijgen, maar met een goochelaar zal dit je zeker lukken! Mensen zullen zich dit later absoluut herinneren en zo heb je een plekje in hun geheugen gekregen. Dat is natuurlijk waar het jou om te doen is als je op een beurs staat. Naast al deze goochelshows kan Rich Magic ook lezingen geven over de kracht van beïnvloeding en je kunt bij hem ook terecht voor workshops, waarin je zelf een beetje leert goochelen. Wil je meer weten over wat deze goochelaar voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op de site van Rich Magic!