Waarom een photo booth huren?

Heb jij wel eens foto’s genomen in een photo booth? In het verleden had je vaak op verschillende plekken in de stad een fotohokje staan. Hier kon je dan zelf bijvoorbeeld een pasfoto maken. Maar je kon er natuurlijk ook met vrienden of vriendinnen in gaan om een leuke fotoserie te maken. Een photo booth is eigenlijk hetzelfde idee. Je vindt deze nu alleen over het algemeen niet meer in de stad, maar je kunt zelf wel dergelijke fotohokjes huren. Waarom zou je dit nu willen doen en wanneer kies je hiervoor? Daar vertellen we je graag meer over!

Photo booth huren

Er zijn verschillende gelegenheden waarbij het leuk is als je foto’s hebt van mensen. Denk aan:

  • bruiloften
  • verjaardagsfeesten
  • jubileumfeesten
  • seizoensafsluitingen

Een photo booth huren is dan een leuke manier om er voor te zorgen dat je foto’s krijgt die net even wat anders zijn dan anders. Natuurlijk kun je iemand met een camera rond laten lopen en plaatjes laten schieten, maar vaak wordt dit toch altijd meer van hetzelfde. Iedereen staat dan in groepjes bij elkaar en eigenlijk zijn de afbeeldingen die je dan krijgt gewoon een beetje saai. Dat moet toch anders kunnen?! Je wilt grappige en originele foto’s, die je op een leuke manier laten terugdenken aan de speciale gelegenheid. Dat kan als je ervoor kiest om een photo booth te huren! Deze zet je dan op jouw locatie neer en alle aanwezigen kunnen daar zelf instappen om kiekjes te nemen. Zo weet je zeker dat je jouw bruiloftsgasten op een bijzondere manier op de gevoelige plaat vastgelegd worden. Op die manier heb je altijd een bijzondere herinnering aan deze bijzondere dag. En dat geldt voor veel meer feesten, het is gewoon een leuke en spontane manier om ervoor te zorgen dat er van iedereen een foto is. Daarom kies je dus voor het huren van een photo booth!

Huur bij Photobooth Experience

De vraag is dan natuurlijk wel waar je een photo booth kunt huren, er zijn niet heel veel bedrijven waar je hiervoor terecht kunt. Een van de opties die je hebt, is Photobooth Experience. Het prettige aan dit bedrijf is dat zij zelf het fotohokje komen brengen en dat zij er ook een gastheer of gastvrouw bij regelen. Bij sommige verhuurbedrijven moet je zelf het hokje op komen halen en ook alles zelf bedienen, maar dat is hier dus niet het geval! Bij de photo booth worden ook standaard leuke probs meegeleverd. Wat houdt dit nu in? Probs zijn bijvoorbeeld pruiken, grappige brillen of kettingen. Deze kunnen mensen gebruiken als zij een foto willen gaan maken en dat geeft er natuurlijk een extra bijzonder effect aan! Bij sommige verhuurbedrijven zit er een maximum aan het aantal foto’s dat er genomen mag worden, maar dat is hier niet het geval. Je huurt het fotohokje voor een bepaalde tijd en in die tijd kunnen er zoveel plaatjes geschoten worden als jullie zelf willen. Daarnaast bieden zij ook nog de mogelijkheid om een eigen kader, tekst of plaatje op de foto’s te laten maken. Over al deze opties voor de photo booth lees je meer op de website van Photobooth Experience!