Welke verschillende grinders bestaan er allemaal op de markt?

Voor het vermalen of verkruimelen van wiet wordt er doorgaans gebruik gemaakt van zogenaamde grinders. Uiteraard zou je de keuze kunnen maken om dit gewoon met de hand te doen, maar dat is een stuk minder eenvoudig. Voor mensen die voor het eerst van plan zijn om een grinder te kopen geldt dat ze zich niet bewust zijn van de verschillende mogelijkheden die er allemaal bestaan. In het bijzonder het verschil in materiaal is een zeer belangrijk aandachtspunt om bij stil te blijven staan. Ben jij ook benieuwd welke verschillende soorten grinders er allemaal bestaan en vooral welke nu precies het interessantst is? Lees dan zeker en vast even de onderstaande informatie goed door.


Hoe werken grinders precies?


Het merendeel van de mensen die ervan houden om wiet te roken kiezen ervoor om gebruik te maken van grinders. Deze hulpmiddelen voor het vermalen of verkruimelen van de wiet zijn ongelooflijk handig en werken eigenlijk steevast op min of meer dezelfde manier. Dit betekent in de praktijk dat ze steevast bestaan uit twee helften die op elkaar gedrukt kunnen worden. Door de ene helft met de linker- en de andere helft met de rechterhand te draaien is het mogelijk om de grinder te draaien. In ieder geval, wil jij er eveneens zeker van kunnen zijn dat jouw grinder de vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen? Dan moet je wel ook zeker even rekening houden met het materiaal waaruit ze is vervaardigd.


Welke verschillende soorten grinders bestaan er?


Het is bij het kopen van een grinder in het bijzonder van belang om aandacht te besteden aan het type materiaal waaruit ze is vervaardigd. Op dit vlak maken we een onderscheid tussen:

  • Kunststof;
  • Hout;
  • Metaal;

Voor deze laatste geldt dat ze de populairste keuze vormt onder gebruikers. Dat omwille van verschillende redenen. In het bijzonder de uitstekende levensduur zorgt er echter in de praktijk voor dat deze grinders razend populair zijn. Je dient er in principe alleen maar rekening mee te houden dat deze metalen uitvoeringen behoorlijk wat duurder kunnen uitvallen in vergelijking met bijvoorbeeld exemplaren die zijn gemaakt van kunststof. Kan jij leven met dit hogere prijskaartje? Dan is er echter in principe geen enkele reden om er niet voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van een grinder gemaakt van metaal, integendeel


Welke verschillende merken hebben grinders op de markt gebracht?


Tot slot kunnen we ook nog even kijken naar de verschillende merken die er door de jaren heen voor hebben gekozen om grinders op de markt te lanceren. Wanneer we dit doen kunnen we vaststellen dat het hierbij onder meer gaat om merken zoals bijvoorbeeld:

  • SLX Grinder;
  • Futurola;
  • Kulu;
  • ZenPen;
  • Thorinder;
  • Black Leaf;

Uiteraard zijn er ook nog heel wat andere merken die één of meerdere grinders hebben uitgebracht. In de basis doen het merendeel van deze hulpmiddelen natuurlijk helemaal hetzelfde. Het belangrijkste verschil blijft dan ook vaak zitten in de uitstraling van de grinder in kwestie evenals in het materiaal waaruit ze is vervaardigd. Wil je er absoluut zeker van kunnen zijn dat de grinder van jouw keuze aan alle vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen? Dan kan je er goed aan doen om even een vergelijking uit te voeren tussen de exemplaren van de verschillende merken op Apollyon.nl.