Wie muziek wil leren maken op de computer moet ableton kopen

ableton kopen

Luister je graag naar muziek van DJ’s op festivals en andere evenementen? Dan heb je ongetwijfeld wel eens geluisterd naar muziek die gemaakt is met ableton. Ableton kopen is dan ook de eerste stap als je zelf kennis wil maken met de wondere wereld van muziek maken en bewerken op je computer.

ableton kopen

Sequence software

Ableton ontwikkelde het programma live. Live is ook waar ze bekend mee werken. Dit speciale software programma is een sequence software. Daar zijn er in principe meerdere van, maar ableton is uitzonderlijk. Dit programma is namelijk niet alleen een sequence software programma maar ook ontworpen om gebruikt te worden als instrument. Je kunt er dus ook echt muziek mee maken naast dat je bestaande muziek kunt bewerken. 

ableton kopen

Ideaal voor live optredens

Het programma heet natuurlijk niet voor niks live. Het is namelijk uitermate geschikt voor tijdens een live optreden. Je kunt je nieuwe muziek tegen het licht houden zonder dat de muziek wordt gestopt. Het zorgt voor een goede flow in je repertoire. Kortom: wil jij ook kennismaken met de wondere wereld van muziek maken met je computer? Dan moet je absoluut ableton kopen.